Digitürk üyeliğini yenilediklerini belirten Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hüseyin Aşkın, bu sezon farklı bir uygulamaya imza atacaklarını belirtirken, “Derneğimizde maç izleyen Beşiktaşlılardan skor tahmini alacağız. Skoru bilen taraftarlar arasında çekilişle ‘haftanın talihlisi’ni belirleyip çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz. Eğer skoru bilen çıkmazsa, o gün maçı izleyen taraftarlar arasında çekiliş yapacağız ve böylece yine bir taraftarımızı ödüllendirmiş olacağız” dedi.
Haftanın talihlisi seçilen taraftarın ödülünü hemen vereceklerini ve haberini de fotoğraflı olarak derneğin sosyal paylaşım sitesinde yayınlayacaklarını belirten Aşkın, maç ücretlerine de açıklık getirdi. Ücretlerin derbilerde değişmeyeceğinin altını çizen Hüseyin Aşkın, “Genelde derbi maçlar için izleme ücreti iki katına çıkartılıyor. Biz böyle bir ücret artırımına gitmeyeceğiz. Çorumlu Beşiktaşlılar, derneğimizde çaylarını ücretsiz yudumlayarak takımlarının maçlarını izleyebilecekler” dedi.
2016-2017 Turgay Şeren Futbol Sezonu 19 Ağustos Cuma günü Adanaspor’la Bursaspor arasında oynanacak maçla başlayacak olup, Beşiktaş 20 Ağustos Cumartesi günü ligin yeni takımlarından Alanyaspor’u konuk edecek. Vodafone Arena’da oynanacak maç saat 21.45’te başlayacak.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim