Minik kızlarda 4 takım mücadele ederken, son maçında Bayat Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu 12-7 yenen Mustafa Kemal Ortaokulu şampiyon olurken, ikinciliği Bayat Mehmet Akif Ersoy, üçüncülüğü Yavuz Sultan Selim Ortaokulu elde etti.

Minik erkeklerde de 4 takım mücadele etti. Son maçında Başöğretmen Atatürk İmam Hatip Ortaokulu’nu 14-10 yenen Mustafa Kemal şampiyonluğunu ilan etti. Başöğretmen Atatürk ikinciliği elde ederken, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Genç kızlarda, turnuvaya Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Buhara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) olmak üzere 2 takım katıldı. Oynanan tek maçı 17-9 kazanan Cumhuriyet Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Erkeklerde ise 4 takım tek devreli lig statüsüne göre mücadele etti. İlk iki maçlarını kazanan Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Şehit Emin Güner MTAL şampiyonluk için karşılaştı. Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını 15-8 önde tamamlayan Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi, sahadan 23-16 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Şehit Emin Güner MTAL ikinciliği elde ederken, Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü, Dodurga Çok Programlı MTAL ise dördüncü oldu.

Kızlarda ve erkeklerde dereceye giren takımlara kupaları bugün verilecek.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim