Sungurlu Belediyespor, Çorumspor'dan stoper Yasin Karaköse, Ortaköy Belediyespor'dan defans Taha Arslan, Yusuf Bolat, Emirhan Öztürk ve Arif Anıl İşlek, Merzifon Spor'dan defans Burak Yıldırım ve Çorum Belediyespordan kaleci Ertuğrul Yıldırım'ı renklerine dahil etti.
Sungurlu Belediyespor Kulüp Başkanı Bahri Sezen, Futbol antrenörü Şevket Çağlayan ve yeni transferlerinde aralarında bulunduğu futbolcular Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti.
- "Hedefimiz Bal Ligi"
Futbolcularla tek tek ilgilenen Başkan Şahiner, ''Sungurlumuzun yetiştirdiği bir çok futbolcumuz maddi imkansızlıklar nedeniyle farklı takımlarda mücadele veriyorlardı. Geçtiğimiz sezon bu futbolcularımızı transfer ederek Sungurlumuza kazandırdık. Hedeflerimiz doğrultusunda çevre illerden de bir çok futbolcuyla anlaşma sağlayarak takımımızı daha da güçlendirdik. İnanıyorum ki Sungurlu futbolda yıllardır hasret kaldığı başarıları tekrar yakalayacaktır" dedi.
Geçtiğimiz sezon hedefimize ulaşarak 1. amatör kümeye yükseldiklerini hatırlatan Başkan Şahiner, "Bu yıl ise hedefimiz bal ligine yükselmek. Bu doğrultuda çeşitli bölgelere takviye transferler gerçekleştirerek takımımızı daha da güçlendirdik. 2017-2018 sezonunda yeni stadyumumuzda karşılaşmalarımızı oynayacağız. 22 Ekim tarihinde başlayacak olan maçlarımızı izlemeye gelen hemşehrilerimizin de desteğiyle seyir zevki yüksek karşılaşmalar izleyeceğiz. '' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim