STAT: Kızılcahamam İlçe.

HAKEMLER: Bekir Koca, Sadık Şimşek, Şaban Kocatürk.

ÇORUM BELEDİYESPOR: Onurcan (Dk.65 Doğukan), Ertuğrul, Eşref, Akın, Mümin, Emirhan (Dk. 59 Emre Yüksektepe), Barış, Emrah (Dk. 63 Mikail), Eren, Emre Gemici (Dk.67 Kıvanç), Yakup (Dk. 59 Oğuzhan)

EROKSPOR: Mehmet, Yusuf, Hayrullah, Muharrem, Sinan, Ahmet, Halil, Melih (Dk. 59 Emre), Efe, Berat, Barış (Dk. 59 Serhat)

GOLLER: Dk. 11 (penaltıdan) Ahmet (Erokspor), Dk. 52 Eren (Çorum Belediye)

Kızılcahamam İlçe Stadı’nda oynanan ve Belediye Başkanı Zeki Gül’ün de izlediği maçta Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ilk onbirde Onurcan, Ertuğrul, Eşref, Akın, Mümin, Emirhan, Barış, Emrah, Eren, Emre Gemici, Yakup’a görev verdi. Tek ön liberolu sistemde çift forvet oynayan Belediyespor ilk yarıyı 11.dakikada Ahmet’in penaltıdan attığı golle 1-0 geride kapattı. Penaltının oluşumunda sağdan ceza sahasına yapılan ortada top Akın’ın eline çarptı.

İki takımın da çok sayıda oyuncu değişikliği yaptığı ikinci yarıda Yakup’un oyundan çıkıp Emre Yüksektepe ve Oğuzhan’ın oyuna girmesiyle tek forvet ve çift ön liberoya dönen Belediye, 52.dakikada savunmadan kaptığı topu ağlarla buluşturan Eren’in golüyle beraberliği sağladı.

Maçın 70.dakikasında Belediyesporlu Emre Yüksekpete rakip ceza sahasında bir pozisyonda kaleciye pres yaparken, kaleciye yaptığı faul sonrası futbolcular arasında gergin anlar yaşandı. Olayların daha fazla büyümemesi için karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim