TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Çorumspor, 16.hafta maçında yarın Samsunspor’u konuk edecek. Kritik karşılaşmanın sonucu zirve yarışını oldukça yakından ilgilendiriyor.

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetler’e 3-2 yenilerek Play-Off yarışında yara alan Yeni Çorumspor, yarınki zorlu maçta ligin en iyi takımlarından biri olan Yılport Samsunspor karşısında kazanıp moral bulmak ve zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Bu doğrultuda galibiyet mücadelesi verecek olan Yeni Çorumspor açısından yenilmemek de çok önemli.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor ise Çorum’da kazanıp lider Manisa’yı takibini sürdürmeyi amaçlıyor. Karadeniz ekibi için maç öncesi tek dezavantaj takımın kupa yorgunu olması.

37 puanlı 2.sıradaki Samsunspor’la 28 puanlı 3.sıradaki Yeni Çorumspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak kritik maçı Sakarya bölgesi hakemlerinden Erkan Engin yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Erkan Engin’in yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Suat Güz ve Mehmet Akıncık yapacak. Kocaeli bölgesinden Sabit Selvi de maçın dördüncü hakemi olacak.

ÇORUMSPOR’DA DÖRT EKSİK

Yeni Çorumspor’da kırmızı kart cezalıları Mert Ilıman ve Ertuğrul Sancaktutan’ın yanı sıra sakatlıkları süren Kerem Pala ve Kemal Mert Özyiğit maçın kadrosunda yer alamayacaklar. Samsunspor’da ise sarı kart cezalısı Erkam Reşmen ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Bünyamin Cesur Karataş forma giyemeyecek.

Editör: TE Bilisim