Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, 2.lige yükselme yolunda yarın İstanbulspor’la final oynayacaklarını hatırlatırken, imkânı olan tüm Çorumluları Eskişehir’e davet etti.
2.lige yükselme yolunda önlerinde sadece bir engel kaldığını belirten Yavuz İncedal, hedefe ulaşmak için elerlinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydederken, “Zor ve yorucu lig maratonunun ardından önce Play-off’a kaldık. Daha sonrasında ise özellikle tüm dezavantajlarımıza rağmen Darıca gibi güçlü bir takımı eleyerek adımızı finale yazdırdık. Şimdi önümüzde bir tek engel kaldı. O da grubun bir diğer güçlü takımlarından olan İstanbulspor. Bu tür maçlarda yapmanız gereken tek şey var. Önce sabırlı olmak, sonra da akıllı bir strateji izlemek.
Biz bütün planlarımızı bir üst lige çıkmak üzerine yapıyoruz. Eskişehir’den Çorum’a şampiyonluk kupasıyla dönmek adına tüm gayretimizi bu yönde harcıyoruz. Çünkü bugünleri hayal ettik ve başardık. Şimdi hayallerimizin son halkası olan şampiyonluğu yaşamak istiyoruz.
Bu son engeli aşma yolunda tüm Çorumluların desteğine ihtiyacımız var. İmkânı olan herkesi Eskişehir’deki final maçımıza davet ediyorum. Bu maçta tribün üstünlüğünün lehimize olacağına inanıyorum. Şimdi gerek tavan gerekse de taban birliklerinin her konuda desteğine ihtiyacımız olduğu bir gün. Çorum’un bunu başaracağına ve hep birlikte mutlu sona ulaşacağına inancımız tam” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim