Işık, maçtan hemen sonra kendisine ait bir sosyal paylaşım sitesinde veda mesajı yayınladı. Işık’ın mesajı şöyle: “En şanslı hayatlara bile başarısızlığın girmesi kaçınılmazdır. Yenilgide hiçbir zaman insan ruhu ölmez, vazgeçtiğinde ölür. Takımımız bu sezon 2.lige çıkamadı. Ama aynı destek devam ettiği sürece başarı kaçınılmaz.
Bize bu heyecanı yaşatan futbolcu kardeşlerime, hep yanımızda olan Başkanımıza ve yönetim kuruluna, cefakâr taraftarımıza sonsuz teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Bana destek olan herkesten Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Yolun açık olsun Çorum Belediyespor’um.”
Öte yandan, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül düzenlediği basın toplantısında, Hamit Işık’ın görevi bırakmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben burada olduğum sürece Hamit Işık’ı hiçbir yere bırakmam Hamit Işık’ın öyle bir lüksü yok. Ona kendi karar veremez. Hamit Işık futbol camiası içinde benim tanıdığım en dürüst insanlardan birisi. Nasıl ki Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü bana ‘gitmeyeceksin’ derse gitme şansım yoksa, Hamit Işık’ın da gitmek gibi bir lüksü yok. Hamit Işık bir erdemlilik göstermiştir. Ben Hamit’in son derece katkı sağladığını biliyorum. Dolayısıyla gitme gibi bir şansı yok” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim