Yeni Çorumspor’da Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile yolların ayrılmasından sonra yeni bir yapılanmaya gidildi. Hamit Işık başkan yardımcılığından istifa ederken, Başkan Fatih Özcan tarafından tam yetkiyle “sportif direktör” olarak atandı.

Başkan Fatih Özcan, Hamit Işık’ın tam yetki ile Sportif Direktör olarak görev yapacağını belirtirken, “Genel kaptan gibi algılanmasın. Biz, genel kaptanlığı zaten daha önce kaldırmıştık. Hamit Işık, tam yetki ile sportif direktör olarak göreve getirilmiştir. Kendisi, onayımız dahilinde takım ve altyapıyla ilgili her türlü kararı almaya yetkilidir.

Kendisi ile profesyonel olarak sezon sonuna kadar anlaştık. Yeni görevinde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın” dedi.

Sportif Direktör Hamit Işık, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, “Formasını giydiğim, taraftarlığını ve yöneticiliğini yaptığım Çorumspor’umuzda beni böyle önemli bir göreve layık gören Başkanımıza teşekkür ediyorum. Profesyonelce yönetip amatör ruhla hareket etmek mümkün. Biz de amatör ruhla gecemizi gündüzümüze katarak başarılı olmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim