Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, 2-1 kazandıkları 24 Erzincanspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Play-Off yolunda Erzincanspor maçının önemine vurgu yapan Serdar Bozkurt, “Kalan her maç bizim için bir final. Bu yüzden her maçı ayrı ayrı ele alıyoruz. Erzincanspor maçı da bunlardan biriydi. Hafta içerisinde çok iyi çalıştık. Mutlak galibiyet hedeflediğimiz maçta golü de erken bulduk. Rakibe neredeyse pozisyon vermedik. Buna karşılık kontradan yakaladığımız çok önemli fırsatlar vardı.
İkinci yarıda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Yakaladığımız fırsatları değerlendirebilsek daha farklı bir galibiyet alabilirdik.
Neticede hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Hedefe bir adım daha yaklaştık.
Bizim için üzücü olan şey, maç içerisinde bazı kendini bilmez taraftarların futbolcularımızın moralini bozacak davranışlara girmesiydi. Bu tür davranışları kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu insanlar eğer Belediyespor düşmanıysa gitsinler rakip takım taraftarıyla birlikte hareket etsinler. Bizim taraftarımızın içerisinde yer almasınlar. Taraftarımız da bu tür insanları arasında barındırmasın” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim