Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in İstanbul’da 2. ve 3.Lig kulüp başkanlarıyla yaptığı toplantıya katılan Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Merkez Hakem Kurulu’nu da (MHK) ziyaret etti.

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Bahçeli ile bir araya gelen Başkan Zeki Gül, Çorum Belediyespor’un hafta içerisinde Altay’la oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçın Rize bölgesi hakemi Sinan Dereci’yi şikâyet etti. Hakemin çok kötü bir yönetim sergilediğini ve sonuca etki ettiğini belirten Başkan Zeki Gül, “Çorum Belediyespor olarak yenildiğimiz maçtan sonra bile hakemlere teşekkür ediyoruz. Ancak, Altay maçının hakemi çok kötü bir yönetim sergiledi. Biz, maçlarımıza bizi koruyan değil, hakkımızı yedirmeyen hakemler atanmasını istiyoruz” dedi. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu da, Çorum Belediye-Altay maçının görüntülerini göndermelerini istedi.

Başkan Gül, daha sonra MHK Hakem ve Gözlemci Atama Komisyonu Üyesi Çorumlu Bedri Dölkeleş ve komisyon üyelerini ziyaret etti. Gül, beraberinde götürdüğü yeni stadın inşaat ve tesislerin görüntülerini izletti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim