Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün başkan vekili olduğu 2.ve 3.Lig Kulüpler Birliği, özellikle son haftalarda hakem hatalarının artması üzerine bir takım ziyaretlerde bulunacak. Kulüpler Birliği İcra Kurulu, Zeki Gül’ün önerisi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu (MHK) ziyaret edecek.

Edinilen bilgilere göre, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Kulüpler Birliği İcra Kurulu Üyesi Zeki Gül, son haftalarda yaşanan fahiş hakem hataları nedeniyle Kulüpler Birliği nezdinde girişimde bulunulmasını önerdi. Kulüplerin de öneriyi yerinde bulmasıyla harekete geçildi. İcra Kurulu, Zeki Gül’ün de katılımıyla Perşembe günü Merkez Hakem Kurulu’nu (MHK), Cuma günü ise Türkiye Futbol Federasyonu’nu ziyaret etme kararı aldı. Ziyaretlerde, hakem hatalarının gündeme getirileceği ve çözüm yolları ile ilgili fikir alışverişinde bulunulacağı kaydedildi.

Başkan Zeki Gül, Cumartesi günü İstanbul’dan uçakla Cizre’ye gidecek ve Çorum Belediyespor’un Cizrespor’la oynayacağı maçı izleyecek. Gül, maçtan sonra kafile ile birlikte Çorum’a dönecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim