Galibiyete odaklanan Kırmızı-Siyahlılar hem 14 haftalık galibiyet özlemini dindirmek, hem de sezonu galibiyetle bitirmek için mücadele edecekler. M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçı İzmir bölgesi C klasman hakemlerinden Efe Soysal yönetecek.

TFF 3.Lig’de 2017-18 sezonun grup maçları yarın tamamlanıyor. 3.Grupta mücadele eden Çorum Belediyespor Bursa deplasmanında Karacabey Birlikspor’la karşılaşacak.

Sezona İstanbul deplasmanında aldığı Teqecikspor galibiyetiyle başlayan Çorum Belediyespor, rüya gibi bir ilk yarı geçirdikten sonra sezonun ikinci yarısında yaşadığı inanılmaz düşüş nedeniyle önce şampiyonluk şansını kaybetti, geçtiğimiz hafta da Play-Off umutlarını matematiksel olarak da bitirdi. Kırmızı-Siyahlılar, sezonun son maçında yarın kendileri gibi hiçbir iddiası bulunmayan Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor’la deplasmanda karşılaşacaklar. Sezona galibiyetle başlayan Çorum Belediye, Karacabey Birlikspor’u yenerek hem sezonu galibiyetle bitirmek, hem de 14 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

45 puanlı 8.sıradaki Çorum Belediye ile 42 puanlı 10.sıradaki Karacabey Birlikspor arasında yarın Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak maçı İzmir bölgesi C klasman hakemlerinden Efe Soysal yönetecek. Saat 15.30’da başlayacak maçta Efe Soysal’ın yardımcılıklarını ise yine İzmir bölgesinden Barış Sun ve Ercan Akbaş yapacak. Burak Gazi Ülker de (İzmir) maçın dördüncü hakemi olacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı Belediyespor 2-1 kazanmıştı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim