Çorum Belediyespor Serbest Güreş Süper Lig’deki ikinci maçında Edirne Trakya Birlik önünde zorlanmadın ve rakibini 8-2 yenerek ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

Süper Lig’de ilk maçında Ankara’da TKİ’yi yenerek iyi başlangıç yapan Çorum Belediyespor Serbest Güreş takımı ikinci maçında dün Atatürk Spor Salonu’nda Edirne Trakya Birlik takımını misafir etti. Müsabakaları Belediye Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Spor Müdürü Nadir Solak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü İbrahim Başbölük ile az sayıda taraftar izledi.

On sıklette yapılan müsabakalarda Çorum Belediyespor sekiz sıklette rakibine üstünlük sağlarken iki sıklette ise mağlup oldu. 57 kiloda Engin Çetin rakibini 14-3, 61 kiloda Musa Şahin 6-4, 65 kiloda Selim Kozan rakibi çıkmadığı için hükmen, 70 kiloda Yunus Coşkun 7-6, 74 kiloda İlyas Güneş 11-0, 86 kiloda Ferhat Eker 9-7, 92 kiloda Fatih Erdin tuş ile, 97 kiloda Rasim Saraç ise 4-1 sayı ile rakiplerini yendiler. 125 kiloda Mücahit Alkaç ise 6-0 mağlup oldu. 79 kiloda Murat Kalender ise rakibi önünde 6-2 önde iken omzunun çıkması nedeni ile maçı tamamlayamadı ve hükmen mağlup oldu.

Ligde ilk iki maçını da kazanan Çorum Belediyespor güreş takımı üçüncü hafta maçında 11 Kasım pazar günü ligin güçlü takımlarından Sancaktepe Belediyespor ile deplasmanda yapacak.

Editör: TE Bilisim