Çorum Futbol Kulübü’nde transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Nazilli Belediyespor’dan prensip anlaşmasına varılan gurbetçi golcü Volkan Akyıldız ile dün 1 buçuk yıllık sözleşme imzalandı.

VOLKAN AKYILDIZ KİMDİR?

1995 Hohenems/Avusturya doğumlu olan Volkan Akyıldız, futbol altyapı eğitimini Avusturya’da aldı. 2014’te Trabzon Faroz Yalıspor tarafından ara transfer döneminde Türkiye’ye getirildi. Aynı yılın 1 Ağustos’unda Ofspor’da profesyonel olan Volkan Akyıldız, sezon sonunda Ofspor’dan ayrılıp yurtdışına gitti. Bu sezon başında Nazilli Belediyespor’a transfer olan 25 yaşındaki golcü futbolcu, Aydın temsilcisinde 13 resmi maça çıkarken, 5 gol attı.

Volkan Akyıldız, Türkiye’de, 2.Lig’de 2, 3.Lig’de 12, Türkiye Kupası’nda ise 1 olmak üzere 15 resmi maça çıkarken, 5 gol attı.

Çorum Futbol Kulübü daha önce de Batman Petrolspor’dan orta saha-kanat oyuncusu Burak Seres, Uşakspor’dan stoper Mete Yıldız, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’dan stoper Talha Özer ve golcü Şaban Yılmaz Genişyürük’i kadrosuna katmıştı.

(HÜSEYİN AŞKIN)

Editör: TE Bilisim