Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün başkan yardımcısı olduğu 2.ve 3. Lig Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti. TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de hazır bulunduğu ziyarette, 2 ve 3. Lig Kulüpleri Birliği Başkanı Cengiz Günaydın, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e plaket takdim ederken, birliğin oluşumuna katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı ve 2.ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum’da yapımı süren spor tesisleri ile ilgili bilgi verdikten sonra, Başkan Yıldırım Demirören’e bu konuda kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirterek sitemlerini dile getirdi. Gül, kulüplere ekonomik olarak sağlanacak kaynak noktasında somut adımlar beklediklerini ifade etti.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören liglerin birlik içinde hareket etmesini çok önemsediklerini belirtirken, 2. ve 3. lig Kulüpler Birliği’nin oluşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demirören önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Spor Bakanı’ndan randevu alacaklarını, ziyaret sırasında kulüplere kaynak isteyeceklerini söyledi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise, tüm ligleri yakın takibe aldıklarını hatırlatarak, takiplerin sezon boyunca devam edeceğini söyledi. Terim, tesisleşme konusunda da her zaman kulüplerin yanında olduğunu dile getirdi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim