Ziyarette Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve antrenörlerle görüşen Başkan Gül ve İl Başkanı Mehmet Karadağ, kamp çalışmalarıyla ilgili bilgi aldılar. Gül ve Karadağ, milli güreşçilerle de sohbet ederken, kampta bulunan Çorumlu güreşçi Fatih Erdin’le de bir araya geldiler.

Zeki Gül, uluslararası alanda Türkiye’yi temsil eden tüm sporculara başarı dileklerinde bulunurken, Güreş Federasyonu’nun bir üyesi olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk güreşçilerin son yıllarda büyük başarılar kazandıklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, hükümetin ata sporu güreşe desteğinin büyük olduğunu belirtirken, “Görüyorum ki güreş sporuna destek, yapılan tesisler bu başarıları katlayacak. Dünya Avrupa Güreş Şampiyonası’nda tüm güreşçilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise, “Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın milli kampımızı ziyareti bizlere çok büyük moral verdi. Zeki Gül Başkanımla aynı yönetimde görev yapıyoruz. Ekip ruhu içerisinde çalışarak ata sporumuz güreş branşında önemli başarılar elde ettik ve etmeye devam ediyoruz. Zeki Gül Başkanıma Belediye Başkanlığı görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim