Türkiye Güreş Federasyonu’nda düzenlenen toplantıya; Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Federasyon Başkanı Musa Aydın, Grekoromenden Sorumlu Asbaşkan ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Serbest Stilden Sorumlu Asbaşkan Serdar Çinkılıç, Bayanlardan Sorumlu Asbaşkan Mustafa Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Uyar, Merkez Hakem Kurulu Başkanı İbrahim Cicioğlu, Serbest Stil Koordinatörü Fatih Alabacak, Serbest Stil Danışmanı Yakup Topuz, kurulda çeşitli görevlerde bulunan M.Akif Pirim, Mehmet Özal, Celal Taşkıran, Ramazan Savranbaşı, Muhammed Bodur, Salih Bora, Efrahim Kahraman, Ata Karataş, Abdullah Çakmar, Mesut Şahin, İbrahim Yıldırım, Cihangir Yıldız, Sedef Kurt, Hamza Ertürk, Eda Zehra Bora, Muhammed Timur, Fatih Alabacak, Dr. Ömer Kırmızı ve Merve Şahiner katıldı.

Aynı zamanda Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı olan Grekoromenden Sorumlu Asbaşkan Zeki Gül, Grekoromen Güreş Milli Takımı ile yaptığı toplantılarla ilgili konuşurken, Sarıyer’deki Kamp Eğitim Merkezi’nin tadilatıyla ilgili Spor Bakanı ile yaptığı görüşmeyi aktardı ve ödenek sorunun çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Toplantıda ayrıca 2015 Avrupa Şampiyonası’ndan 2017’deki Büyükler Dünya Şampiyonası’na kadar alınan sonuçlar değerlendirilirken, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları öncesinde milli takımda revizyon yapılması ve gençlerin kadroya monte edilmesi ile ilgili değerlendirme yapıldı. Paris’te düzenlenen 2017 Dünya Şampiyonası’nın da değerlendirildiği toplantıda kurularla ilgili konular masaya yatırıldı.

Sabah saat 10.00’da başlayan ve iki seans halinde gerçekleştirilen toplantı 17.00’de sona erdi.

Toplantı çerçevesinde bugün de 2018 yılında yapılacak faaliyetlerin dağılımı gerçekleştirilecek. Toplantıda Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromenden Sorumlu Asbaşkanı Zeki Gül’ün Çorum’a faaliyet isteyeceği öğrenildi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim