Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’la eşleşmeleri üzerine gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Galatasaray’dan sonra gönlümüzden geçen takımla rakip olduk” ifadesini kullandı.
Beşiktaş taraftarı olduğunu ve bu yüzden Türkiye Kupası’nda en büyük arzusunun Beşiktaş’la oynamak olduğunu dile getiren Başkan Zeki Gül, “Beşiktaş 3.turda olmadığı için biz Galatasaray’ı istiyorduk. Galatasaray olmazsa gönlümüzden geçen Trabzonspor’du. Gönlümüze göre bir eşleşme oldu.
Ligde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz ve hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye Kupası’ndaki hedefimiz ise gruplara kalmak. Elemelerde olmadı ama inşallah gruplara kalır ve Beşiktaş’la aynı grupta yer alırız.
Gruplara kalabilmemiz için Trabzonspor’u elemek zorundayız. Trabzonspor’un gücü belli. Bunu dile getirmeye gerek bile yok. Ama elemeli maçların her türlü sonuca açık olduğunu unutmamak lazım. Bunun birçok örneği var. Trabzonspor’u elemek için elimizden geleni yapacağız. Yani imkansız değil” şeklinde konuştu.
Başkan Gül, ilk kez bir Süper Lig takımı ile Çorum’da oynayacaklarını da dile getirirken, “Bu maç Çorum’un tanıtımı açısından da büyük bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim