TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Çorum Futbol Kulübü sezonun ilk yarısında oynadığı 17 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik, 6 yenilgi alırken, topladığı 31 puanla devreyi 4.sırada tamamladı. Bu maçlarda 25 gol atan kırmızı-siyahlılar kalelerinde ise 20 gol gördüler.

İLK YARILAR KISIR GEÇTİ

Çorum Futbol Kulübü’nün ilk yarıda oynadığı 17 lig maçında toplam 45 gol atılırken, bu gollerin 20’si rakip takımlardan geldi. Çorum Futbol Kulübü ise 25 gol atma başarısı gösterdi.

Çorum Futbol Kulübü’nün maçlarında genelde ilk yarılarda az gol olurken, ikinci yarılar adeta gol yağmuru şeklinde geçti. Kırmızı-Siyahlılar, ilk yarılarda sadece 7 gol atarken, kalelerinde ise 6 gole engel olamadılar. İlk yarılarda en çok golü (3) 31 ila 45.dakikalar arasında atan Çorum Futbol Kulübü, en çok golü de (3) aynı periyotta yedi.

İKİNCİ YARILARA TUTUK BAŞLADI

Çorum Futbol Kulübü, maç içerisinde en az golü ikinci yarının ilk 15 dakikalık periyodunda attı. Bu periyotta sadece 1 gol atabilen kırmızı-siyahlılar buna karşılık aynı periyotta kalelerinde 4 gol gördüler.

GOLLERİN 3’TE 2’Sİ SON YARIM SATTE

Maçların ilk 60 dakikalık bölümünde sadece 8 gol atabilen Çorum Futbol Kulübü, son yarım saatlerde ise adeta coşuyor. 61 ila 75.dakikalar arasını kapsayan 5.periyot, Çorum Futbol Kulübü’nün en çok gol attığı periyot olarak kayıtlara geçti. Bu periyotta 9 gol atan Çorum Futbol Kulübü, 75 ila 90+ arasındaki periyotta ise 8 gol kaydetti.

EN ÇOK GOLÜ SON ÇEYREKTE YEDİ

Çorum Futbol Kulübü, ilk 60 dakikalık bölümde 10 gol yerken, son yarım saatlik bölümde de kalesinde yine aynı sayıda gol gördü. 76 ila 90+ arasındaki periyot Çorum Futbol Kulübü’nün en çok gol yediği periyot oldu. Kırmızı-Siyahlılar bu periyotta kalelerinde tam 7 gol gördüler.

Editör: TE Bilisim