İşitme Engelliler Türkiye 1.Futbol Ligi 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum İşitme Engelliler, ikinci yarının ilk hafta maçında konuk ettiği Kırşehir İşitme Engellileri uzatmada bulduğu golle 4-3 yenerek iddiasını sürdürdü.

Dün, Nazmi Avluca Sahası’nda oynanan ve heyecanın bir an düşmediği maça etkili başlayan Kırşehir İşitme Engelliler 22.dakikada penaltı kazanırken, Ömer’in vuruşunda kaleci Erkan gole izin vermedi. 28.dakikada Mustafa ile golü bulan Çorum İşitme Engelliler, 41.dakikada kazandığı penaltıyı Fırat’la gole çevirip farkı ikiye çıkarttı. 60.dakikada kazanılan penaltıyı bu kez Onur gole çevirdi ve farkı üçe çıkarttı: 3-0.

52.dakikada Sami’nin kırımız kart görmesiyle 10 kişi kalan Kırşehir temsilcisi, 67.dakikada Furkan’la golü bulurken, 74’te Ömer’in kırmızı kart görmesiyle 9 kişiye düştü. Buna rağmen maçı bırakmayan Kırşehir İşitme Engelliler, 77.dakikada Faik, 89.dakikada da Murat Aktaş’la 2 gol daha bularak 3-3’ü yakaladı.

Son anları büyük heyecana sahne olan maçın 90+2.dakikasında Şamil ile bir kez daha öne geçen Çorum temsilcisi sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Rakibinden 2-1’in rövanşını alan Çorum İşitme Engelliler puanını 18’e yükseltirken, Kırşehir İşitme Engelliler 13 puanda kaldı.

SAHA: Nazmi Avluca.

HAKEMLER: Yüksel Basar, Harun Tecimer, Bedri Çalışkan.

ÇORUM İŞİTME ENGELLİLER: Erkan, Hüseyin, Yılmaz, Murat, Fırat, Cem, Şamil, Sait, Onur, Salim, Mustafa (Kadir).

KIRŞEHİR İŞİTME ENGELLİLER: Ali, Fatih, Sami, Akif, Deniz, Ömer, Murat Aktaş, Erdal (Faik), Murat Sarı, Furkan, Mehmet.

GOLLER: Dk. 28 Mustafa, Dk. 41 (penaltıdan) Fırat, Dk. 60 (penaltıdan (Onur, Dk. 90+2 Şamil (Çorum), Dk. 67 Furkan, Dk. 77 Faik, Dk. 89 Murat Aktaş (Kırşehir)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 52 Sami, Dk. 74. Ömer (Kırşehir),Dk. 85 Yılmaz (Çorum)

KAÇAN PENALTI: Dk. 22 Ömer (Kırşehir)

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim