Öncelikle Adliyespor maçını değerlendiren Tokuş, “Adliyespor maçıyla birlikte ilk kez taraftarlarımızın karşısına çıktık. Maça iyi başladığımız söylenebilir. Ancak maçın ortalarına doğru hem hakemin yanlış kararları, hem de biraz oyundan kopmamız rakibin gol bulmasına neden oldu. Biz bu tür sonuçlardan iyi bir ders çıkarıp, önümüzdeki oynayacağımız maçlarda bu hatalara düşmemeye çalışacağız.

Sonuçta ilk 2’nin içerisindeyiz ve sezon bitene kadar da buralarda kalmak istiyoruz. Bunun için de bizler ve futbolcu kardeşlerim ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Maçtaki hakem hatalarının sonucu etkilediğini de kaydeden Tokuş, “Benim önümdeki yardımcı hakem sürekli olarak orta hakeme ne yapacağını kulaklıktan söylüyordu. Maalesef yardımcı hakemin verdiği tüm kararları orta hakem uyguladı. Bizim atmamız gereken tacı yan hakem kaldırmasına rağmen orta hakeme bir tek onu iletmedi. Her şeyi kulaklıkla söyleyip bu konuda uyarmaması benim dikkatimi çekti. Futbolda olmaz diye bir şey yok. 30-40 metreden vurursun top çatala gider. Golü yediğimizde uzatma süresi biteli 2 dakika olmuştu.

Artık yapacak bir şey yok. Bir hafta önce deplasmanda alınan 3 puanın avantajı vardı. Onu kaybettik, ama kaybedilmiş fazla bir şey yok. Biz yolumuza en iyi şekilde devam etmek için uğraş vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim