16 takımın mücadele ettiği Masa Tenisi Bayanlar Türkiye 2.Ligi’nde 4. etap müsabakaları Trabzon’da yapıldı. Çorum Gençlikspor, antrenör Mesut Kuşgöz nezaretinde, Aylin Öztürk, Müge Sayan Kızıl, Öykü Eryücel ve Zeynep Ağaçlıyol’dan oluşan kadrosuyla yine fırtına gibi esti. Çorum’un masa tenisinde, 2.ligde mücadele eden ilk ve tek takımı olan Gençlikspor, 8 maçın 6’sını kazanırken, genel klasmanda 30 maçta 27 galibiyet alıp 57 puanla üçüncü oldu. Amasya Çalık YEDAŞ 57 puan ve averajla şampiyon olurken, aynı puanlı Adana Çukurova Üniversitesi ikinci olup 1.Lig’e yükselen diğer takımlar oldular.
Müsabakalar sonunda, son 3 sırayı alan Kırklareli Gençlikspor, Ankara Maksan Otomotiv ve Kırşehir Belediyespor ise bir alt lige düştüler.

HEDEFE SÜPER LİG
Geçen sezon 2.lige yükselerek bir ilke imza attıklarını hatırlatan Gençlikspor Antrenörü Mesut Köşgöz, bu kez 1.lige yükselerek bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını dile getirirken, yeni sezondaki hedeflerinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.
Gençlikspor Kulüp Başkanı İbrahim Başbölük ise, 1.Lig’e yükselme başarısı gösteren takımlarını kutlarken, kendilerine her zaman destek olan başta İl Müdürü Haşim Eğer olmak üzere katkı sağlayan Bizimkiler Lokantası, Akyol İnşaat, Dil Dünyası Yabancı Dil Kursu ve Sera Otel’e teşekkür ettiğini söyledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim