SAHA: 1 No’lu Dış Saha.
HAKEM: Mehmet Samet Ünal.
GENÇLERBİRLİĞİ: Barış, Arda, Kağan, Umut, Y.Emre Özkahriman, Batuhan, Fatih, Y.Emre Çakar, Caner, İsmet, Mustafa Çalık, Yaşar, Mustafa Damar, Eren.
H.E. KÜLTÜRSPOR: Emrullah, Emirhan Arslan, Melih, Emirhan Özsaraç, Emir, Oğuzcan, Toygar, Barış, Mahmut, Caner, Serhat, Çelebi.
GOLLER: Dk. 2 ve 30 Emir, Dk. 22 Oğuzcan (Kültürspor), Dk. 19 Y.Emre Çakar, Dk.35 Batuhan, Dk. 43, 46 ve 50 Mustafa Damar (Gençlerbirliği)

U12 Futbol Ligi’nde 2015-2016 Sezonu dün oynanan Play-Off Grubu 6.hafta karşılaşmalarıyla tamamlandı. Daha önce şampiyonluğunu ilan eden Gençlerbirliği, mutlu sona yenilgisiz olarak ulaştı.
Son haftaya 13 puanla lider giren Gençlerbirliği, 1 puanla son sırada yer alan Kültürspor’la karşılaştı. 1 No’lu Dış Saha’da oynanan ve Mehmet Samet Ünal’ın yönettiği maça iyi başlayan Kültürspor 2.dakikada Emir’le öne geçerken, Gençlerbirliği 19’da Y.Emre Çakar’la beraberliği sağladı: 1-1. 22’de Oğuzcan’la bir kez daha öne geçen Kültürspor, ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı. Kültürpor 30.dakikada Emircan’la bir gol daha bulup farkı ikiye çıkartırken, Gençlerbirliği kalan sürede oyunu tek kaleye çevirdi. 35’te Batuhan’ın golüyle farkı bire indiren Gençler, Mustafa Damar’ın 43, 46 ve 50.dakikalarda attığı gollerle sahadan 5-3 galip ayrıldı.
Bu sonuçtan sonra Gençlerbirliği Play-Off grubunu 16 puanla birinci sırada tamamlayıp şampiyon oldu. 1 puanda kalan Kültürspor ise sezonu 4.sırada tamamladı.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim