Nazmi Avluca Sahası’nda saat 18.30’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde gerçekleşen seçmelere Çorum Belediyespor U17 ve U19 takımında forma giyen ve Çorum dışından gelen bazı futbolcular katıldı. Çift kale maçta hünerlerini sergileyen genç futbolcular Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un gözüne girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

SEÇMELER DEVAM EDECEK

Teknik Direktör Yusuf Tokuş önceki gün gerçekleşen çift kalenin ardından genç futbolcularla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Seçmelerin devam edeceğini belirten genç teknik adam, “Ben genç futbolculara önem veren bir teknik adamım. En büyük amacım sizin gibi genç futbolcuları A takıma kazandırmak. Gönül ister ki, her birinizi istediğiniz yerlere getirelim. İnşallah hepiniz bir gün hedefinize varmış olursunuz. Bunun için de yapmanız gereken tek şey çalışmak.

Seçmelere önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz. Buradaki amacımız kabiliyetli gençleri takımıza katmak. Kadromuzda olmasını istediğimiz arkadaşlar olursa bunu ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim