Kırşehir’de düzenlenen Masa Tenisi Gençler Karadeniz Bölge Şampiyonası’na Çorum takımları damga vurdu. Kadınlarda Spor İhtisas, erkeklerde ise Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü şampiyon olurken, Çorum’dan 6 takım dereceye girerek Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.
Kadınlarda, antrenörlüğünü Mesut Kuşgöz’ün yaptığı Çorum temsilcisi Spor İhtisas’ın A ve B takımları tüm rakiplerini yenerek finale yükseldiler. Spor İhtisas A takımı, Çorum Belediye ve Zonguldak temsilcisini 3-0 yenerek finale yükselirken, Spor İhtisas B takımı ise Zonguldak Özel İdare Yolspor’u 3-0, Çorum Belediye’yi 3-1 yenerek final bileti aldı. 
Spor İhtisas A takımı ile B takımı arasında yan ve nefesleri kesen final müsabakasını 3-2 kazanan B takımı şampiyonluk ipini göğüsledi. Spor İhtisas A takımı ise ikinciliği elde etti. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü de üçüncü olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Erkeklerde ise, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü A takımı ile Spor İhtisas elemelerdeki rakiplerini yenerek finale yükseldiler. Finalde Spor İhtisas’ı 3-0 yenen Çorum Belediye şampiyon olurken, Spor İhtisas ikinciliği elde etti. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü B takımı ise üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kadı.


(Hüseyin AŞKIN)
 

Editör: TE Bilisim