21 İLDEN 300 SPORCU

Atatürk Spor Salonu’nda sabah saat 10.00’da başlayan Türkiye Şampiyonası’na, Çorum, Ankara, Mersin, Antalya, Batman, Bursa, Kocaeli, Erzurum, İzmir, Isparta, Balıkesir, Kahramanmaraş, Ordu, İstanbul, Karaman, Çanakkale, Osmaniye, Hatay, Sivas, Bilecik ve Zonguldak olmak üzere 21 ilden 300 güreşçi katılıyor. Çorum’u 14 sporcunun temsil ettiği şampiyonada dün 56, 60 ve 96 kilolarda müsabaka yapıldı. Gündüz seansında eleme müsabakaları, akşam ise repesaj ve final karşılaşmaları yapıldı.

SADE AÇILIŞ

Öte yandan, şampiyonanın açılış töreni saat 14.00’te gerçekleştirildi. Törene; TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı ve Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, idareci, antrenör ve sporcular katıldı.

Törende, Salim Uslu, Muzaffer Külcü, Zeki Gül ve Haşim Eğer selamlama konuşmaları yaparken, tören sporcuların geçişiyle sona erdi.

Şampiyona bugün Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak müsabakalarla devam edecek olup, yarın sona erecek.

(Rıfat KARA) 

Editör: TE Bilisim