Capello Rosso Kafe’de saat 10.00’da gerçekleşen basın toplantısında önemli açıklamalar yapan Kırmızı-Şimşekler taraftar grubu lideri Hüseyin Nalcı, Çorum’un menfaatleri doğrultusunda her zaman Çorumspor’un yanında olduklarını söylerken, kritik Cizrespor ve daha sonraki maçlar için birlik olma çağrısında bulundu. Çorum’da bizim takımda bizim diyen Nalcı, “Takımımızı sevdamızı hiç terketmedik ve hep bu bilinçle hareket ettik. Bu şekilde de hareket etmeye devam edeceğiz. Bu sezon başında yeni yönetim kurulumuz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalar yaptık. Başkan Fatih Özcan ve yönetim kurulu üyeleri bizden desteklerini hiç esirgemediler hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“MÜCADELE İSTİYORUZ”

Çorum Belediyespor’un son haftalarda oynadığı oyunun taraftarı tatmin etmediğinin de altını çizen Nalcı, “İşin taktik ve teknik kısmını tartışmak bize düşmez. O teknik heyetin işi. Biz takımımız futbolcularından iyi mücadele etmelerini istiyoruz. Onlar sahada ellerinden gelen mücadeleyi vermeleri halinde başarılı sonuçların da geleceğinize inancımız tam” ifadelerine yer verdi.

“KASVETLİ GÜNLERİ BİRLİKTE AŞALIM”

Diyarbekirspor maçı ile başlayan puan kayıpları Kocaelispor ve Bayburt İl Özel İdare maçları ile devam ettiğini söyleyen Hüseyin Nalcı, bu 3 maç sonunda oluşan kasvetli havayı dağıtmanın birlik ve beraberlik içerisinde mümkün olacağının da altını çizdi. Çorumspor camiasında birlik olunmadığı sürece tepelerine binenin çok olacağını da vurgulayan Nalcı, “ Gelin birlik olalım bu kasvetli günlerden birlik içerisinde olursak çıkarız. Buradan bütün camiaya sesleniyorum. Her ne olursa olsun hep birlikte başaracağız. Biz yine her zaman olduğu gibi şehrimizin ve takımımızın yanında olup ayağa birlikte kalkacağız.

Bizlere soruyorlar, neden bir Kocaelispor, Adana Demirspor, Sakaryaspor taraftarı gibi değilsiniz diye. Bende diyorum ki buyurun gelin olalım. Ama bunun içinde o taraftarların olduğu gibi sizlerin de takımınızı sevmeniz gerekiyor” dedi.

“1 OTOBÜSÜ DOLDURAMIYORUZ”

Kocaelispor, Sakaryarspor gibi büyük camiaların deplasmana 10 -15 otobüsle gittiğini de hatırlatan Nalcı, Çorumspor taraftarı olarak Başkan Fatih Özcan’ın kendilerine tahsis ettiği 1 otobüsü dolduramadıklarını söyleyerek öz eleştiride bulunmayı da ihmal etmedi. Daha önce sosyal medya hesaplarından “10 bin olsun sonu şampiyonluk olsun” sloganı ile taraftara çağrı yaptıklarını da belirten Hüseyin Nalcı, “son haftalarda Çorum’da oynanan maçlarda 6-7 bin taraftar karşısında oynadık. Umarım devre arası yapılan takviyeler ile birlikte ikinci yarı yeni stadımızda 10 bin, 15 bin taraftar huzurunda şampiyonluğa koşarız. Lütfen kimse umutsuzluğa kapılmasın, geçen yıl aynı grupta mücadele ettiğimiz Tarsus İdman Yurdu ilk yarı bittiğinde liderin 13, Play-Off’un 8 puan gerisindeydi. Bu ise o takım özlemini çektiğimiz 2.Lig’de mücadele ediyor. Son olarak futbolcu kardeşlerime şunu söylemek istiyorum. Bugün bu memlekette nasıl Hızır Ayazlar, Fatih Özdemirler, rahmetli Halit Kılıçlar, Salihler, Namıklar konuşuluyorsa yarın da sizlerin adı konuşulsun isteriz. O yüzden formanın önünde ki logo için oyna, formanın arkasında ki hatırlansın” diyerek konuşmasını tamamladı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim