Çorum Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, şampiyonluk hedefledikleri yeni sezonun ilk maçını Cumartesi günü Beylerbeyi ile oynayacaklarını hatırlatırken, “Galip gelip iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
Yepyeni bir kadro ile sezona gireceklerini hatırlatan Mustafa Altunkaya, takımdaki kaynaşmanın üst seviyede olduğunu yinelerken, “Hedefimiz elbette şampiyonluk. Yönetimimiz tarafından tüm transferlerimiz büyük bir titizlikle yapıldı. Aldığımız kaliteli isimlerle gücümüze güç kattık. Cumartesi günü kendi sahamızda ligin ilk maçına çıkacağız. Bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
Taraftarları Beylerbeyi maçına davet eden ve kesinlikle bir taşkınlık olmaması konusunda uyarıda bulunan Mustafa Altunkaya, “Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon bu takımla oynadığımız maçlarda bazı istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Bu olayların bir daha yaşanmasını asla istemiyoruz. Bu nedenle maça gelecek taraftarlarımızdan maçın başlama anından bitiş düdüğüne kadar sadece ve sadece takımımızı desteklemelerini istiyoruz.
Sonuçta, bizler kendimize yakışanı yapmakla mükellefiz. Bu nedenle hiçbir taşkınlığa mahal vermememiz gerekiyor. Bazı paylaşım sitelerinde olumsuz yönde paylaşımlar yapıldığını görmekteyiz. Bu tür davranışlara izin vermemiz söz konusu değildi. Zaten bizim taraftarımızın da üzerine düşeni en iyi şekilde yapıp, misafirperverliğimizi göstereceğine inancımız tam” dedi.
(Hüseyin AŞKIN) 
Editör: TE Bilisim