Yeni sezon hazırlıklarını Çorum’da sürdüren Çorum Futbol Kulübü dünü tek antrenmanla geçirdi. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen teknik direktör Bahri Kaya önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle transfer çalışmaları hakkında bilgi veren teknik patron Bahri Kaya, oldukça kaliteli oyuncular aldıklarını ifade ederken, Bolu kampına tam kadro gitmek istediklerini söyledi.

Geçen sezon yaşanan olaylardan çok dersler çıkarttıklarının altını çizen deneyimli teknik adam, aynı olayları tekrar yaşamamak adına ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti. Deneyimli teknik adam, “Çok seçici davranıyoruz. Mümkün olduğunca, daha önce aynı takımda birlikte oynamış oyuncuları almaya çalışıyoruz. Zaten transfer ettiğimiz oyuncuların çoğu da daha önce birlikte oynamış” dedi.

1 Eylül’de başlayacak Bolu kampında tam kadro çalışmayı hedeflediklerini de kaydeden Bahri Kaya, “Pazar gününe kadar transferi bitirmeyi hedefliyoruz. Bolu kampı bizim için çok önemli. Bu yüzden, buradaki maçları ve taktik antrenmanlarını tam kadro ile yapmak istiyoruz” dedi.

Kadronun 25 kişiden oluşacağını da dile getiren deneyimli teknik adam, yeni sezondaki oyun sistemlerinde değişiklikler olabileceğini söyledi. Daha önce 10 numara pozisyonda görev yapan futbolcuların fazla koşmadıklarını ancak Umut Kaya’nın koşan ve mücadeleci olduğunu ifade eden Kaya, “Yeni sezonda farklı bir sisteme geçebiliriz. Maç maç değerlendireceğiz” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim