Pazar günü deplasmanda Payasspor’un konuğu olacak olan Çorum Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Sinan Özdilli, takımın son haftalarda iyi bir hava yakaladığını Hatay’dan 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Kocaelispor’u iyi bir oyunla 4-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizen Özdilli, galibiyet serisini Payasspor karşısında sürdürmek istediklerini söyledi. Payasspor’un son 3 haftadır kazanamadığına dikkat çeken Sinan Özdilli, “En son içerde oynadıkları maçta Osmaniyespor’a 1-0 yenilerek taraftarını üzen Payasspor, bizimle oynayacağı maça oldukça önem veriyor. Biz de tüm hazırlıklarımızı yaptık. Cezalı Emre Yüksektepe dışında çok şükür eksik futbolcumuz yok. Grupta yenilgisi olmayan tek takım biziz. Bunu da devam ettirmek için Payas deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz.

Rakibimizi özellikle son haftalarda aldığı sonuçlardan dolayı küçümsemiyoruz. Grubun iyi futbol oynayan takımlarından biri. Ama bizim takım da iyi bir hava yakaladı. Futbolcu kardeşlerimize bu maçta da güveniyoruz. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceklerdir. Üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarına inancımız tam” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim