Maça iyi başladıklarını ve önemli gol fırsatları yakaladıklarını kaydeden Yusuf Tokuş, “Sağlı sollu ataklarla rakip kalede sürekli gol aradık. Ancak istediğimiz gol vuruşlarını bir türlü yapamadık. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta Cizre deplasmanında aleyhimize verilen pozisyonun aynısını hakem bu sefer lehimize vermedi. Neden vermezler anlam veremiyoruz. Bunları da bahane olarak söylemiyoruz. Her şey herkesin gözünün önünde olup bitiyor.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf olduk. Ancak gördüğümüz kırmızı kart nedeniyle 10 kişi kaldık. Buna rağmen aynı etkili futbolumuzu devam ettirdik. Yediğimiz golden sonra pozisyonlar ürettik. Skora dengeyi getirdik, ama devamını getiremediğimiz için kazanamadık. Bunun için üzgünüz.

Her şeye rağmen futbolcularımın ortaya koydukları performans gerçekten çok iyiydi. Böyle oynamaya devam ettiğimiz sürece, kaybettiğimiz puanların telafisi çok kolay olacaktır. Skor olarak istediğimiz alamasak da futbol olarak çok iyi yerdeyiz. Bu da geleceğe daha olumlu bakmamıza neden oluyor.

Düzyurt maçı artık geride kaldı. Şimdi önümüzde Kızılcabölükspor’la oynayacağımız önemli bir maç var. Artık tamamen bu maçı düşünmemiz lazım” şeklinde konuştu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim