Okullararası Yıldız Erkekler Futsal İl Birinciliği’nde, Merkez YBO ile Cumhuriyet Ortaokulu arasında oynanan final maçında normal süre 0-0 biterken, penaltıları 3-2 kazanan Cumhuriyet şampiyonluk ipini göğüsledi. YBO ikinci, Mustafa Kemal Ortaokulu üçüncü, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Cumhuriyet: 3-YBO: 2
SALON: Tevfik Kış.
HAKEMLER: Ahmet Ecevit, Tahsin Samet Avcı.
CUMHURİYET ORTAOKULU: Doğukan, Sefa, Ömer, Rahman, Nurican, Emre, Kürşat.
MERKEZ YATILI BÖLGE OKULU: Arif, Emircan, Gaffar, Muhammed, Onur, Osman, Semih, Serhat, Sinan, Taha, Yasin.
NORMAL SÜRE: 0-0.
PENALTILAR: 3-2.

Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin faaliyet programında yer aylan Yıldız Erkekler Futsal (salon futbolu) İl Birinciliği dün Merkez Cumhuriyet Ortaokulu ile Merkez Yatılı Bölge Okulu (YBO) arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Şampiyonluk ipini, penaltılar sonucu Cumhuriyet Ortaokulu göğüsledi.
Yarı finalde Mustafa Kemal Ortaokulu’nu 5-4 yenen YBO ile Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu 6-1 mağlup eden Cumhuriyet Ortaokulu dün şampiyonluk maçında karşılaştı. Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanan ve son derece çekişmeli geçen maçta iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince normal süre 0-0 berabere tamamlandı.
Galibi belirlemek için penaltı atışlarına geçilirken, 2-0 geriye düşmesine rağmen rakibine 3-2 üstünlük sağlayan Merkez Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu. Merkez Yatılı Bölge Okulu (YBO) ise ikincilik kupasıyla teselli buldu.
İl birinciliği sonunda, üçüncülük kupasını Mustafa Kemal Ortaokulu, dördüncülük kupasını ise Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu aldı.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim