Çorum Beşiktaşlılar Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen 25 Yaş ve Üzeri Futsal (salon futbolu) Turnuvası önceki akşam Artı Oto ile Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor Kulübü ve Derneği (BEDER) arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Son 2 dakikada bulduğu gollerle maçı penaltılara götüren Beden Eğitimi Öğretmenleri şampiyon oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçı; Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hüseyin Aşkın, Başkan Yardımcısı Nagehan Durak, BEDER Başkanı Baki Aygün, Oto Tamircileri Odası Başkanı Necmettin Uzun, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ve çok sayıda sporsever izledi.

Oldukça çekişmeli geçen maça Artı Oto ilk yarının son anlarında Uğur’un attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Artı Oto’nun farkı artırma, Beden Eğitimi Öğretmenlerinin beraberlik çabaları vardı. Hasan’ın golüyle beraberliği sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri, Artı Oto’dan Emre’nin peş peşe gelen gollerine engel olamadı ve skor bir anda 3-1’e geldi.

Nefesleri kesen maçta son 2 dakikaya Artı Oto’nun 3-1’lik üstünlüğü ile girilirken, 49’da Hüseyin’le beraberliği sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri, 1 dakikalık uzatma süresinin son saniyelerinde kazandığı penaltıyı Hüseyin’le gole çevirdi ve beraberliği yakaladı: 3-3.

Şampiyonu belirlemek için penaltılara geçilirken, rakibine 5-3 üstünlük sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri maçı 8-6 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Artı Oto ikinciliği elde ederken, Paşa İnşaat üçüncülük kupasının sahibi oldu.

BEDER: 8-Artı Oto: 6

SALON: Atatürk.

HAKEMLER: Hakan Önder, Ersoy Aksoy.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ SPOR KULÜBÜ VE DERNEĞİ: Ayhan, Erdoğan, Deniz, Ersel, Hasan, Alpay, Hüseyin, Muttalip, Cihan, Yasin.

ARTI OTO: Okan, Muammer, Mehmet, Arif, Sefer, Emre Emir, Niyazi, Alper, Bayram, Emre Erdoğan, Abdullah, Uğur.

NORMAL SÜRE: 3-3

GOLLER: Emre (2), Uğur (Artı Oto), Hüseyin (2), Hasan (BEDER).

PENALTILAR: 5-3 (BEDER)

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim