Çorum Belediyespor’un bugün yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde yeni yönetim büyük ölçüde belli oldu.
Yönetimde yer alacak isimlerin netleştirilmesi için dün gün boyu görüşmeler yapıldı ve liste akşam saatlerinde onay için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye sunuldu. Gazetemizin basıma girdiği saatlerde görüşmeler devam ederken, yönetici sayısı 15 olarak belirlenmişti.

GÖKMEN VE MERTEK YOK
Edinilen bilgilere göre, mevcut yönetimin büyük bir çoğunluğu bugünkü genel kurulda divana sunulacak yeni yönetimde yer alıyor. Mevcut yönetimden Hasan Özer Gökmen ve Mustafa Mertek, kendi istekleriyle yeni yönetimde yer almayacaklar.
Çorumspor’da Kayyum Başkanlığı da yapan İl Genel Meclisi Üyesi Nurettin Karaca’nın Futbol Şube Sorumlusu olarak görevlendirileceği öğrenildi. Genel Kaptan Hamit Işık’ın, Nurettin Karaca’ya bağlı olarak görevine devam edeceği edinilen bilgiler arasında.

TÜZÜK İÇİN ÜÇTE İKİ ÇOĞUNLUK ŞART
Öte yandan, Turgut Özal İş Merkezi’ndeki Belediye Konferans Salonu’nda saat 12.30’da başlayacak genel kurulda, yönetici sayısının artırılmasıyla ilgili tüzük değişikliğinin yapılabilmesi için 3’te 2 çoğunluk sağlanması gerekiyor. Bu doğrultuda, üyelerden kongreye katılım sağlamaları istendi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim