Çorum Belediyespor’un Kastamonuspor’la oynadığı maçta sergilediği futbol beğeni toplarken, Teknik Direktör Serdar Bozkurt bu futbolu daha ileri seviyeye taşıyacaklarını söyledi.
Van deplasmanında aldıkları galibiyetten sonra lider Kastamonuspor’u da yenerek zirve yarışında daha iddialı bir konuma gelmeyi hedeflediklerini, maçta da çok iyi oynamalarına rağmen pozisyonları değerlendiremediklerini ve bunun neticesinde sahadan puansız ayrıldıklarını anlattı. Kastamonuspor maçını bir kaza olarak değerlendirdiklerini dile getiren genç teknik adam, “İyi oynadık, pozisyonlar bulduk ancak olmadı. Oyun sistemini oturtmaya çalışıyoruz. Herkesin izlediği zaman zevk alacağı, göze hoş gelen bir futbol oynamak istiyoruz. Zaten zulüm çektirerek maç kazanılmaz. Futbolcular ne kadar zevk alarak oynarlarsa o kadar iyi. Futbolcularımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Maça çok iyi konsantre oldular. Tabi rakip zayıf bir rakip değil, onlar da zaman zaman etkili oldular. Biz bu oyunu daha ileri düzeyde sürdürmek istiyoruz. Kısa vadede bu sistemi ne kadar erken oturtabilirsek o kadar iyi. Bu şekilde başarılı olabileceğimize inanıyoruz” dedi.
Kastamonuspor maçının geride kaldığını ve 4 Kasım’da Bergama Belediyespor’la oynayacakları maça odaklanmak zorunda olduklarını da dile getiren Serdar Bozkurt, “Hazırlanmak için önümüzde yeterli bir süre var. Bu zaman zarfında futbolcularımızı hem beynen hem de bedenen maça hazırlamalıyız. Kastamonuspor maçında kaydettiğimiz 3 puanı bu maçta telafi etmek için yoğun mesai harcayacağız. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Lig uzun bir maraton ve biz hedefimize varmak adına tüm maçlarımızı final havasında oynayacağız. Yeter ki, şehir bize güvensin ve inansın” şeklinde konuştu.
Genç teknik adam, Kastamonuspor maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ederken, aynı desteği bundan sonraki maçlarda da beklediklerini sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim