Bayanlar Türkiye 3.Voleybol Ligi 5.Grup’ta mücadele edecek olan Osmancık İsmail Burak Derindere (İBD) Gençlik 8 Kasım’da başlayacak yeni sezon öncesindeki ikinci hazırlık maçında Başkent’in 3.lig temsilcilerinden Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.
Önceki gün Ankara Karayolları Spor Salonu’nda oynanan maçta ilk seti Gençlerbirliği 25-22 alırken, ikinci seti 25-18, üçüncü seti de 25-19 alan Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlikspor 2-1 öne geçti. Dördüncü seti 25-20’lik skorla Gençlerbirliği alırken, skora bir kez daha denge geldi. Gençlerbirliği, bazı oyuncularının sakatlık yaşaması üzerine final setinin oynanmamasını talep etti. Osmancık cephesi de talebi olumlu karşıladı ve karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

BUGÜN DHMİ İLE OYNUYORLAR
Ankara’da bulunan Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlikspor, üçüncü hazırlık maçında dün akşam gazetemizin basıma girdiği saatlerde Hacettepe ile karşılaştı. Osmancık ekibi yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçını ise bugün saat 14.30’da Ankara Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ile karşılaşacak. İki takım arasında geçtiğimiz hafta yine Ankara’da oynanan maçı Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlikspor 3-1 kazanmıştı.
Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlikspor Antrenörü Ümit Gökgöz, Gençlerbirliği karşısında oynadıkları oyundan memnun olduğunu ifade ederken, Bursa’dan transfer ettikleri ancak sakatlığından dolayı forma giyemeyen Deniz Avan’ın eksikliğini hissettiklerini söyledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim