Kulüplü Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği önceki akşam Osmancık Belediye ile Çorum Voleybol arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Osmancık Belediye geçen yıl oyduğu gibi yine şampiyonluk ipini göğüsledi.

Yarı finalin galip takımları Osmancık Belediye ile Çorum Voleybol, şampiyonluk maçında karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve başhakemliğini Çorum’un A-B Klasmanındaki deneyimli hakemi Hüseyin Kamber’in yaptığı maçta ilk set oldukça çekişmeli geçti. Osmancık temsilcisi, seti 25-23 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de rakibine 25-20 üstünlük sağlayan Osmancık Belediye farkı ikiye çıkartıp şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı. Maçın üçüncü seti de çekişmeli geçti. Osmancık Belediye bu sette de rakibine 25-21 üstünlük sağlayınca 3-0 kazandı ve geçen yıl olduğu gibi yine şampiyonluk ipini göğüsledi. Çorum’un voleyboldaki lokomotifi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çorum Voleybol ise ikincilik kupasıyla teselli buldu.

İl birinciliğinde, üçüncülük kupasının sahibi ise Sungurlu Eğitim oldu.

Osmancık Belediye: 3

Çorum Voleybol: 0

SALON: Atatürk.

HAKEMLER: Hüseyin Kamber, Can Acar.

OSMANCIK BELEDİYESPOR: Yasemin Top, İlayda Sultan, Yaren Aksu, Neriman Şahin, Hayat Cebeci, Gizem Selçuk, Nisa Ünal, Nazife Çolak.

ANTRENÖR: Ümit Gökgöz.

ÇORUM VOLEYBOL GENÇLİKSPOR KULÜBÜ: İrem Aykaç, Gülşen Şahinbaş, Zeynep Taşdemir, Asya Aksoy, Buse Demiray, Tuğçe Küçükahıskalı, Fatmanur Dicle, Selinay Bilgeç, Almira Taşdemir.

ANTRENÖR: Ali Haydar Teke.

1.SET: 25-23, 2.SET: 25-20, 3.SET: 25-21.

Editör: TE Bilisim