Kızlarda ve erkeklerde 8 ilin şampiyonları Çorum’da Türkiye finallerine gidebilmek için mücadele edecek. 4 gün sürecek olan voleybol yarı final grup müsabakaları dün Atatürk Spor Salonu’nda kızların, Tevfik Kış Spor Salonu’nda erkeklerin maçları ile başladı.

Kızlarda, A grubunda Amasya Ziyapaşa Ortaokulu, Ankara Özel Maya Ortaokulu, Konya Ereğli Sümer Ortaokulu ve Trabzon Şehit Öğretmen Yardım Ortaokulu mücadele ederken, B grubunda ise Ankara Başkent Üniversitesi Ayşeabla Ortaokulu, İstanbul Özel TED Koleji, Rize Muammer Çiçekoğlu Ortaokulu ve Samsun 23 Nisan Ortaokulu mücadele edecek.

Erkekler A grubunda Trabzon Ayşe Kırali Ortaokulu, Rize Çay Ortaokulu,  Kahramanmaraş Yatılı Bölge Ortaokulu, Antalya Ö.Hamdullah Eminpaşa Ortaokulu yer alırken, B grubunda ise Ordu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Kayseri Mehmet Soysaraç Ortaokulu ve İstanbul Yenibosna Fatih Ortaokulu mücadele edecek.  Cumartesi günü oynanacak maçlar sonunda gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar Pazar günü çapraz maçlar oynayacak. Bu maçların sonunda finale kalan iki takım Türkiye finallerine gitmeye hak kazanacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim