Finalde Osmancık takımları karşılaşırken, METEM’i 25-15, 25-12 ve 25-16’lık setlerle 3-0 yenen İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluk ipini göğüsledi.

SALON: Atatürk.
HAKEMLER: Ömer Karabıdak, Burak Karaca.
OSMANCIK İSMAİL KARATAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ: Kübra, Merve, Gülsüm, Gizem, Ferhan, Melek, Firdevs, Büşra, Betül.
OSMANCIK METEM: Merve, Özge, Esra, Gözde, Buket, Mihriban, Sevgi, Nurseda, Filiz.
1.SET: 25-15, 2.SET: 25-12, 3.SET: 25-16.

Okullararası Liseli Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği dün Osmancık temsilcileri İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Osmancık METEM arsında oynanan final maçıyla sona erdi. İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve başhakemliğini Ömer Karabıdak’ın yaptığı maçta ilk seti 25-15 kazanan Osmancık İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1-0 öne geçerken, ikinci sette da rakibine 25-12 üstünlük sağlayıp farkı ikiye çıkarttı: 2-0. Üçüncü sette de rahat bir oyun sergileyen İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu seti ise 25-16 alıp sahadan 3-0 galip ayrıldı ve şampiyonluk ipini göğüsledi.
Osmancık İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ardından Osmancık METEM ise ikincilik kupasıyla teselli buldu.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim