İtfaiye Müdürlüğü: 3
Özel Kalem&Kültür ve Sosyal İşler: 0

SALON: Buhara Kültür Merkezi.
HAKEMLER: Ayşegül Yıldırım, Sami Öncel.
İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ: Selami, Yasin, Gazi, M.Zeynuddin, Fatih, Ömer, Süleyman, Kadir, Murat, Mehmet, Ömer, Mustafa.
ÖZEL KALEM%KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ: Aykut, İsmail, Mümin, İlhan, Özkan, A.Rahmi, Erdem, Salih, Alper Zahir, Turhan Candan, Erol, Ahmet.
1.SET: 25-14, 2.SET: 25-23, 3.SET: 25-9.

Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Belediye’ye bağlı birimler arasında düzenlenen “voleybol turnuvası” önceki akşam İtfaiye Müdürlüğü ile Özel Kalem&Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü arasında oynanan final maçıyla sona erdi. İtfaiye Müdürlüğü rakibini 3-0 yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi.
Yarı final maçlarını kazanan Özel Kalem&Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü, Buhara Kültür Merkezi’nde şampiyonluk için karşılaştı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de izlediği final maçında ilk seti 25-14 kazanan İtfaiye Müdürlüğü 1-0 öne geçti. Çekişmeli geçen ikinci seti 25-23 kazanan İtfaiye farkı ikiye çıkartırken, üçüncü sette farka gitti. Bu seti de 25-9 kazanan İtfaiye Müdürlüğü sahadan 3-0 galip ayrılarak şampiyon oldu. Özel Kalem&Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise ikincilik kupasıyla teselli buldu.
İtfaiye Müdürlüğü’ne şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü verdi.

187 SPORCU MÜCADELE ETTİ
Çorum Belediyesi Birimler arası Voleybol Turnuvası, 4 grupta 18 takımın katılımıyla 9 Aralık’ta başlarken, grup maçları tek devreli lig statüsüne göre oynandı. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalden itibaren maçlar eleme usulüne göre oynandı ve turnuva İtfaiye Müdürlüğü’nün şampiyonluğu ile sonuçlandı.
40 maçın oynandığı turnuvada toplam 187 sporcu mücadele etti.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim