Transferin hızlı takımlarından Çorum Futbol Kulübü eski futbolcularından Yılmaz Can’ın transferinden saatler sonra bir eski oyuncusunu daha kadrosuna kattı. Play-Off şampiyonluğunda büyük kakışı olan 28 yaşındaki Muhammet Fettahoğlu 1 yıl aradan sonra yeniden kadroya dahil edildi.
Geçtiğimiz hafta Çorum’a gelen ve prensip anlaşmasına varılan Fettahoğlu’nun Karacabey Belediyespor’la arasındaki sorunun çözülmesi üzerine 3 yıllık sözleşme imzalandı. Deneyimli futbolcu Çorum FK’nın bu sezon kadrosuna kattığı dokuzuncu oyuncu oldu.
MUHAMMET FETTAHOĞLU KİMDİR?
1992 Çayeli-Rize doğumlu olan Muhammet Fettahoğlu futbola 2004 yılında Çayelispor’da başladı.
2008’de Çaykur Rizespor’un altyapısına transfer olan Muhammet Fettahoğlu, 2011’de yine Çaykur Rizespor’da profesyonel oldu. Çaykur Rizespor’dan sonra İnegölspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Ofspor’da top koşturan Fettahoğlu, 2018-19 sezonunun devre arasında Ofspor’dan Çorum FK’ya transfer oldu.
Çorum FK’da geçirdiği yarım sezonda oynadığı futbolla büyük beğeni alan ve sezon sonunda play-off şampiyonluğu yaşayan Fettahoğlu, geçen sezonu Karacabey Belediye’de geçirdi ve sezon bitiminde kazanılan 3.Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.
268 MAÇ, 6 GOL
Karacabey’de 27 lig maçına çıkan Fettahoğlu 7 sarı kart görürken, 1 kez cezalı duruma düştü.
28 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammet Fettahoğlu profesyonel futbolculuk kariyerinde 2.ve 3.Lig’in yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 268 maça çıkarken, toplamda 6 gol attı.
(Spor Servisi)
 

Editör: TE Bilisim