Çorum Belediyespor dış transferde 6.imzayı Tarsus İdmanyurdu’ndan forvet arkası pozisyonunda oynayan Ferhat Duman’a attırdı.
Ön görüşmesi olumlu geçen futbolculardan Ferhat Duman’ı Çorum’a davet eden Transfer Komitesi, deneyimli futbolcuyla masaya oturdu. Uzun süren pazarlıklar sonucu taraflar arasında anlaşma sağlandı ve imza töreni düzenlendi. Turgut Özal İş Merkezindeki Belediyespor Toplantı Salonunda düzenlenen törene, Basın Sözcüsü İsmail Karabay ile Genel Kaptan Yetkin Özbey katıldı. 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Ferhat Duman, Çorum’a şampiyonluk için geldiğini söyledi.

ÇORUM BELEDİYE ÜÇÜNCÜ TAKIMI
1987 Mersin-Mut doğumlu olan Ferhat duman futbolculuk kariyerinde sadece 3, profesyonel futbolculuk kariyerinde ise sadece Tarsus İdmanyurdu ve Bugsaşspor formalarını giydi.
Futbola 1999’da Mut İdmanyurdu Belediyespor’da başlayan Ferhat, 2003’te Tarsus İdmanyurdu’nda profesyonel oldu. 2013’e kadar 10 yıl aralıksız Tarsus İdmanyurdu’nda oynayan deneyimli futbolcu, 2013’te transfer olduğu Bugsaşspor’da 3 sezon oynadıktan sonra geçen sezon Tarsus İdmanyurdu’na döndü.
Geçen sezon Mersin temsilcisinde 28 maça çıkan Ferhat 5 gol atarken, 6 da sarı kart gördü.

U19 MİLLİ
Profesyonel futbolculuk kariyerinde, 2.Lig’de 219, 3.Lig’de 33, Türkiye Kupası’nda 10 maça çıkan Ferhat, 2005’te U19 Milli Takımı’na çağrıldı ve 25 Mayıs’ta İsviçre ile oynanan hazırlık maçında 60.dakikada oyuna girdi. Deneyimli futbolcu, 263 maçta forma giyerken, 49 gole imza attı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim