Crown Plaza Otel’de düzenlenen toplantıda özel spor salonları denetlemeleri, il ve bölgesel faaliyet organizasyonları ve illerin sorunları olmak üzere 3 ana konu işlendi. İftar programıyla sona eren toplantının içeriği ile ilgili bilgi veren Cimnastik İl Temsilcisi Kader Dokgöz, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, özel spor salonları ile ilgili olarak önemli kararlar alındığını belirtirken, açılacak salonları öncelikle Federasyonun onaylaması gerektiğini, belirlenen kriterlere uygun olmayan salonlara açılış izni verilmeyeceğini söyledi.

ÇORUM’A MALZEME DESTEĞİ

Vizesiz antrenörlerin artık görev yapamayacaklarının da altını çizen Kader Dokgöz, illerdeki sorunların da gündeme taşındığını ve çözüm yollarının masaya yatırıldığı toplantıda Çorum’a malzeme desteği sözü aldığını söyledi.

Toplantıya katılan il temsilcilerinin tek tek söz hakkı alıp illerindeki sorunlar ve faaliyetlerle ilgili konuştuklarını belirten Kader Dokgöz, malzeme talebinde bulunduğunu ve Federasyon Başkanı Suat Çelen’in bu talebe olumlu cevap verdiğini kaydetti. Dokgöz, Çorum’a 275 bin lira değerinde artistik jimnastik malzemesi sözü aldığını belirtirken, malzemelerin önümüzdeki günlerde geleceğini, bu malzemelerle birlikte büyük bir eksiklerinin giderilmiş olacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan, Federasyon Başkanı Suat Çelen, tüm il temsilcilerine “İl Temsilcisi Sertifikası” verdi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim