Geçtiğimiz hafta istifa eden Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın Pazar günkü Gölcükspor maçında protokol tribünündeki koltuğunda olacağı açıklandı.

İkinci Başkan Mustafa Şeker dün akşam saatlerinde beraberinde Sportif Direktör Hamit Işık’la birlikte basın toplantısı düzenledi. Fatih Özcan’ı istifaya götüren süreci anlatan Mustafa Şeker, yapılanların yanlış olduğunun altını çizerken, Çorum’u ve Yeni Çorumspor’u çok seven Fatih Özcan’ın görevine geri döneceğini açıkladı.

“Artık sadece futbolun konuşulmasını istiyoruz” diyen Mustafa Şeker, “Fatih Özcan benim kardeşim gibidir. Gelinen noktada biz de kendisiyle konuştuk ve her zaman yanında olduğumuzu, bu sıkıntılı süreçte de kendisini yalnız bırakmayacağımızı söyledik. O da bizi kırmadı.

Taraftar, kamuoyu ve takım dönmesini çok istiyordu. Ben, ömrümde böyle bir şey görmedim. Herkes dönmesi için seferber oldu. O da, sağ olsun kırmadı. Pazar günü Gölcükspor’la oynayacağımız maçta protokol tribünündeki koltuğunda olacak.

Biz, 3 yıllık bir proje ile geldik ve yarım kalan işleri tamamlamak istiyoruz. Bu süreçte, sadece futbolun konuşulmasını, takıma ve yönetime destek verilmesini istiyoruz. Bu saatten sonra insanların artık birlik ve beraberlik içerisinde takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Büyük Çorumspor taraftarının da desteği ile projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu noktada biraz anlayış ve desteğe ihtiyacımız var. O sene bu sene diyerek devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim