Pazar günü 1461 Trabzon maçından sonra bir grup taraftarın “yönetim istifa” diye bağırmasıyla başlayan gerilim sonucunda dün bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Fatih Özcan, görevi bıraktığını açıkladı. Gelinen noktada, yöneticilerinin tehdit edildiğini ve yüzüne tükürüldüğünü ifade eden Başkan Fatih Özcan, “Artık yönetici bulamaz hale geldik. Görevi bırakıyorum. Bugüne kadar harcadığım 4,5 milyon liranın 1 kuruşunu bile istemiyorum” dedi.

OĞUZHAN YALÇIN FUTBOLU BIRAKTI

Başkan Fatih Özcan, Oğuzhan Yalçın’ın da futbolu bıraktığını açıklarken, kendisinin 3 yıllık geçiminin kendi şirketinden karşılanacağını söyledi.

2004’te profesyonelliğe adım attığı Çorumspor’dan her defasından kovulduğunu kaydeden Oğuzhan Yalçın ise, “Başka Oğuzhan’ların da aynı sorunları yaşamaması için gereken bedeli ben ödüyorum” dedi.

IŞIK DA BIRAKIYOR

Öte yandan, Başkan Fatih Özcan, Pazar günkü Fatsa Belediyespor maçına kadar yönetimin mali vecibelerini yerine getireceğini ve bu süreçte Sportif Direktör Hamit Işık’ın görevinin başında olacağını, Salı günü de Hamit Işık’ın istifa edeceğini açıkladı.

Işık, yeni bir yönetim oluşturmaları için şehrin idare ve mülki amirlerine çağrıda da bulundu.

Taraftarların ve futbolcuların ısrarına rağmen Başkan Fatih Özcan geri dönmeyeceğini belirterek tesislerden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim