Çorum Belediyespor’un daha önce 25 Mayıs’ta yapılacağı açıklanan Olağan Genel Kurul tarihi 18 Mayıs olarak değiştirildi. Belediye Başkanı Zeki Gül, geçtiğimiz günlerde başkanlığa talip olduğunu açıklayan eski asbaşkan Fatih Özcan’a yönetimi oluşturması için görev verdi.

Edinilen bilgilere göre, Başkan adayı Fatih Özcan, mevcut kulüp başkanı Ömer Balaban’la birlikte Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti. Fatih Özcan, daha önce kulüp başkanlığını yapan Belediye Başkanı Zeki Gül’e görev verilmesi halinde projelerini anlattı. Bunun üzerine Zeki Gül de, yönetimi oluşturması için Fatih Özcan’a görev verdi.

YÖNETİCİ SAYISI 15’E CIKIYOR

Ziyaret sırasında, kongre tarihi de netleştirildi. Hafta başında 25 Mayıs’ta yapılacağı duyurulan genel kurulun 18 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Bunun yanında, kongrede 11 olan yönetici sayısının 15’e yükseltilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Yaşanan bu gelişme üzerine Fatih Özcan yönetim oluşturma çalışmalarına hız verdi. Özcan’ın, mevcut yönetimden Mustafa Altunkaya ve birkaç ismin yanında eski genel kaptan Hamit Işık’ı da yeni yönetime alacağı bilgisine ulaşıldı.

ÜÇ YILLIK PROJE

Yine edinilen bilgiler arasında, Fatih Özcan’ın 3 yıllık bir proje ile göreve gelme hesapları yaptığı yer alıyor. Genç başkan adayının, yönetime Çorum dışından 5 işadamını almayı planladığı ve bu konuda görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim