Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Beylerbeyi ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, farklı kazanabilecekleri karşılaşmada 2 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Beylerbeyi maçını iki bölüm halinde değerlendirdiklerini kaydeden Gürses Kılıç, “Beylerbeyi maçı bizim açımızdan bakıldığı zaman 2 bölüm halinde oynandı. İlk bölüm, bizim attığımız gole kadar olan bölüm. Bu bölüm içerisinde rakibin her hangi bir tehlikesi ve pozisyonu yok. Oyun olarak yine rakibimizin bize verdiği bir sıkıntı yok. Özellikle ilk yarıda çok net 3-4 pozisyonumuz var. Son final paslarını çıkartamadığımız pozisyonlar oldu. Direkten dönen top ve bariz bir oyun üstünlüğümüz vardı.

İkinci yarının başında bulduğumuz golden sonra rahatlayıp daha iyi oyun oynamamız ve oyunu daha iyi ileri götürmemiz gerekiyordu. Ancak bunun tam tersi oldu ve inanılmaz bir şekilde ve acemice yapılan hatalarla birlikte taç atışından gol yedik. Böyle bir gol yiyebileceğimizi aklımın ucuna bile getirmezdim. Yediğimiz golden sonra yine çok net pozisyonlarımız oldu. Vuruş yapacağımız yerlerde pas vermeye çalıştık. Sıfıra indiğimiz pozisyonlar var, onları doğru çıkartabilsek skoru yine lehimize çevirebilirdik. Ama maalesef kampta gördüğüm son toplar ve final pası hastalığımız devam ediyor.

ERZİNCAN MAÇINDA TELAFİ EDECEĞİZ

Sonuçta, kendimizi deplasmanda puan almış saymak durumundayız. 3 puana odaklanmıştık ancak istediğimizi alamadık, üzgünüz” şeklinde konuştu.

Cumartesi günü Erzincanspor’la oynayacakları maça da değinen Gürses Kılıç, “Erzincan takımı ikinci yarıya yeni transferlerle girdi. Buna karşılık kendi sahasında oynadığı ilk maçında kendi sahasında Altay’a yenildi. Dolayısıyla bizim maça çok farklı bir motivasyonla gelecekler. Ligden kopmamak adına can havliyle oynayacaklar. Kolay bir maç olmayacak. Biz de, kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek için oynayacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim