Pazar günü sahasında Aydınspor’la 0-0 berabere kalan Çorum Belediye, önceki hafta aynı skorla biten Karaköprü Belediye maçından sonra bu sezon ikinci kez bir karşılaşmada gol atamadı. Kırmızı-Siyahlıların galibiyet hasreti ise 5 haftaya çıktı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Çorum Belediye, ilk 7 haftalık periyotta 3 galibiyet, 4 beraberlik alırken, 13 puan topladı. Bu periyotta yenilgi yüzü görmeyen Çorum Belediye attığı 14 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü. Kırmızı-Siyahlılar, Tepecikspor’u 2-0 ve Aydınspor’u 2-0, Tekirdağspor’u 3-1 yenerken, Uşakspor’la 1-1, Adliyespor, Sultanbeyli Belediye ve Karaköprü Belediye ile de 2-2 berabere kaldılar.

ŞEMSİYE TERSİNE DÖNDÜ.

Çorum Belediye, sezonun ikinci yarısının ilk 7 haftalık periyodunda ise ilk yarının aynı periyodunun çok gerisinde kaldı. Kırmızı-Siyahlılar, bu süreçte çıktıkları 7 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi, 4 de beraberlik alırken, sadece 7 puan toplayabildiler. Çorum temsilcisi, attığı 8 gole karşılık kalesinde 9 gol görerek eksi averaja düştü.

Çorum Belediye, ikinci yarının ilk 7 haftasındaki tek galibiyetini Ankara’da Adliyespor’a karşı 2-0’lık skorla alırken, Karaköprü Belediye ve Aydınspor’la 0-0, Sultanbeyli Belediye ve Tekirdağspor’la da 1-1 berabere kaldı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim