TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, Pazar günü sahasında Trabzon temsilcisi Baysal İnşaat Düzyurtspor’la 1-1 berabere kalırken, iç saha kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Belediyespor’un evinde kaybettiği puanlar 13 oldu.

Bu sezon deplasman maçlarında daha başarılı bir performans sergileyen ve bu alanda Türkiye profesyonel liglerinin en başarılı takımı olarak dikkat çeken Çorum Belediye, sahasında aldığı kötü sonuçlarla saç baş yolduruyor.

KAYIP 17 PUANIN 13’Ü İÇ SAHADA

Ligde şu ana kadar 15 maça çıkan Çorum Belediye, 7 galibiyet, 7 beraberlik alırken, 1 kez yenildi. 28 puan toplayarak haftaya lider Uşakspor’un 3 puan gerisinde giren Çorum Belediye attığı 30 gole karşılık kalesinde 17 gol gördü.

15 maçın karşılığı olan 45 puanın 28’ini toplayan Çorum Belediye, toplamda 17 puan kaybetti. Kırmızı-Siyahlılar, 17 puanın 13’ünü evinde oynadığı maçlarda kaybederken, tek yenilgisini de yine evinde aldı. Deplasmanda sadece 4 puan kaybeden Çorum Belediye, toplamda attığı 30 golün 16’sını deplasmanda kaydederken, yediği 17 golün de 12’sini evindeki maçlarda kalesinde gördü.

8 MAÇTA SADECE 2 GALİBİYET

Çorum Belediye bu sezon sahasında 8 maça çıkarken, sadece Arsinspor’u 2-0, Kocaelispor’u da 4-2 yenebildi. Uşakspor, Osmaniyespor ve Düzyurtspor’la 1-1, Ankara Adliye ve Karaköprü Belediye ile de 2-2 berabere kalan Çorum Belediye, Elaziz Belediye’ye ise 3-1 yenilerek bu sezonki tek mağlubiyetini aldı.

Çorum Belediye, evinde oynadığı 8 maç içerisinde sadece Arsinspor’dan gol yemezken, diğer 7 karşılaşmada kalesini gole kapatamadı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim