Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 9.hafta maçında Eti Lisesi Gençlikspor ile Orduspor Çorum’da karşı karşıya geldi. Dün 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 14.00’de başlayan mücadeleyi Konya bölgesinden Burak Akdağ yönetti. Eti Lisesi Gençlikspor mücadeleye hızlı başlamasına rağmen 18.dakikada Mustafa Bayhan’ın attığı gol ile 1-0 yenik duruma düştü. Golden sonra gol için Orduspor kalesine yüklenen Eti Lisesi bir türlü istediği golü bulamadı. İlk yarı 1-0 konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Eti Lisesi Gençlikspor, Vedat ve ikinci yarıya oyuna dahil olan Buğra ile gol yollarında etkili olmaya çalışırken, konuk Orduspor ise kontrataklarla Eti Lisesi kalesinde gol aradı. Mücadelenin 60.dakikasında Orduspor’da Ahmet Taşdemir çift sarı karttan oyun dışında kalırken, 83.dakikada kaleci Philip Alexander’e kafa atan Hüseyin direk kırmızı kartla cezalandırıldı. 86.dakikada Orduspor kale önünde yaşanan karambol sonrası Osman ile beraberlik golünü bulan Kırmızı-Siyahlılar maçta eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Eti Lisesi Gençlikspor puanını 8’e yükseltirken, Orduspor ise -8 puana düştü. Kırmızı-Siyahlılar 10.hafta maçında deplasmanda Ünye 1957 Spor’un konuğu olacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim